[ scummvm-Bugs-1794309 ] DOTT Chron-o-john "rotor" missing

SourceForge.net noreply at sourceforge.net
Thu Sep 13 23:28:37 CEST 2007


Bugs item #1794309, was opened at 2007-09-13 23:28
Message generated for change (Tracker Item Submitted) made by Item Submitter
You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=418820&aid=1794309&group_id=37116

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: Graphics
Group: Day of the Tentacle
Status: Open
Resolution: None
Priority: 5
Private: No
Submitted By: COeins (coeins)
Assigned to: Nobody/Anonymous (nobody)
Summary: DOTT Chron-o-john "rotor" missing

Initial Comment:
The animation of the Chron-o-john "rotor" and the "glowing" of the toilet are missing in some situations. 
Tested with DOTT Floppy/German and ScummVM/Win32 0.10.0 as well as 0.11 daily snapshot (9/13/07). 

I've attached a series of screenshots to illustrate the problem. It should be reproducible with the following steps:

(1) Use Savegame with Chron-O-John already connected to power source. (The rotor on top should be moving)
(2) Put an object into the Chron-O-John. The toilet starts to glow, the rotor disappeares completely.
(3) Switch to another person and back. The rotor is moving again, but now the glowing of the toilet is missing.
(4) Take the object out of the Chron-O-John. The rotor disappeares again.
(Works with Hoagie and Laverne)

I don't think this is a serious problem, but i guess it shouldn't behave like this...

----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=418820&aid=1794309&group_id=37116




More information about the Scummvm-tracker mailing list