[ scummvm-Bugs-3322951 ] WinCE-Nippon Safes:objects didn't appear

SourceForge.net noreply at sourceforge.net
Mon Jun 20 11:15:50 CEST 2011


Bugs item #3322951, was opened at 2011-06-20 11:15
Message generated for change (Tracker Item Submitted) made by andrea2054
You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=418820&aid=3322951&group_id=37116

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: Unknown Crash/Other
Group: Nippon Safes
Status: Open
Resolution: None
Priority: 5
Private: No
Submitted By: Andrea (andrea2054)
Assigned to: Nobody/Anonymous (nobody)
Summary: WinCE-Nippon Safes:objects didn't appear

Initial Comment:
It's impossible to play Nippon Safes because objects didn't appear on the screen.
For example, in the starting location of Dino path (the museum), all the lower statues and the fire extinguisher are missing. If you know where the objects are you can pick them up (the hotspot is working), but then the object doesn't appear in the inventory and it's lost forever.
This is a regression. I noticed it in v1.1.1 and v1.2.0, it is solved in v1.3.0 but the latest stable build 1.3.0pre115-ge17a33c (WinCE port) has the issue again.
HP iPAQ h2200, WinCE 4.20 

----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=418820&aid=3322951&group_id=37116




More information about the Scummvm-tracker mailing list